AVIZ IMPRUDENTILOR

Asa cum s-a mai spus de nenumarate ori, operatiile stiintei nu sunt lipsite de pericole.
Ele pot provoca nebunia celor care nu sunt foarte stapani pe suprema, absoluta si infailibila ratiune.
Ele pot surescita sistemul nervos si provoca teribile si incurabile boli.
Cand imaginatia este socata si infricosata, acestea pot provoca lesinul si chiar moartea prin congestie cerebrala.
Persoanele nervoase si natural exaltate, femeile, tinerii si pe toti cei care nu au exercitiul stapanirii de sine si se lasa coplesiti de un sentiment de teama trebuie sa fie indepartate de la practicarea magiei.
Nimic nu e mai periculos decat sa se faca din magie un fel de petrecere a timpului liber, cum fac anumite persoane care transforma magia in distractia seratelor. Experientele magnetice operate in asemenea circumstante nu pot decat sa oboseasca subiectii, sa rataceasca opiniile si sa deruteze stiinta. Nimeni nu se poate juca nepedepsit cu misterele vietii si ale mortii, iar lucrurile care trebuie luate in serios sa fie tratate serios si abordate cu cea mai mare rezerva.
Nu cedati niciodata ispitei de a convinge prin efecte. Efectele cele mai surprinzatoare nu se vor constitui in dovezi pentru oamenii care nu sunt dinainte convinsi. Ele pot fi atribuite unor indemanari naturale, iar magicianul privit ca un fel de concurect al lui Robert Houdin sau Hamilton. A cere minuni pentru a crede in stiinta inseamna a te arata nedemn de stiinta. Sancta Santis.
Nu va laudati niciodata cu operele pe care le-ati obtinut, chiar daca ati reinviat mortii. Temeti-va de persecutie. Marele Maestru recomanda intotdeauna tacere bolnavilor pe care-i vindeca si, daca tacerea ar fi fost cu grija pazita, initiatorul n-ar fi fost crucificat inainte de a-si fi desavarsit opera.

Ex Deo nascimur, In Christo morimur, Per Spiritum Sanctum reviviscimus.
(Cu Dumnezeu ne naştem, murim în Hristos, prin Duhul Sfânt reinviem.)

vineri, 24 septembrie 2010

...continuare (3)

Orice om are cel putin un inger pazitor, uneori doi sau trei. Ingerul pazitor este o fiinta care este dedicate in a ne servi si ajuta pe tot parcursul vietii. Ingerul pazitor a fost creat din aceeasi esenta din care este compus sufletul celui pe care il pazeste. S-au putea spune ca este un Eu mai mare.
Desi angelic in natura, ghidul spiritual este o entitate libera, deci prin urmare isi va allege singur calea de perfectionare in continuare. Ghizii spirituali sunt un fel de maestrii profesori si sunt capabili de a naviga prin multe, foarte multe nivele de existenta. Ei sunt aici ca sa ne indrume si sa ne invete, atunci cand sigur, suntem dispusi sa-I ascultam. Intotdeauna comunica cu noi; prin ganduri, muzica, ambient, ori de cate ori este nevoie de a ne atrage atentia.
Orice am are cel putin un inger pazitor. Cateodata doi, sau trei. Este o fiinta/entitate dedicata in a ne servi si in a ne ajuta pe tot parcursul vietii noastre. Cu toate acestea, relatia este oarecum mai profunda decat atat. Ingerul pazitor al fiecaruia dintre noi, este creat din aceeasi esenta din care este alcatuit sufletul nostrum. Se poate spune ca este EU mai mare, ori esenta aspectului nostru. Calatoreste cu noi oriunde, si este langa noi in fiecare moment, dar, noi fiind inzestrati de Tatal nostru cu posibilitatea de a alege sa face sau sa nu facem, suntem singurii in masura sa decidem. Este un privilegiu oferit noua, dar si o responsabilitate uriasa. Daca il chemam si il primim, ingerul pazitor face un acord, o intelegere cu sufletul nostru in a nesprijini in realizarea oricarei sarcini am decis sa indeplinim. Este unu dintre motivele pentru care ingerii pazitori au fost recunoscuti de-a lungul timpului ca cei care au facut salvari miraculoase din accidente. Daca un suflet a decis sa ramana concentrat in planul terestru pentru o perioada de timp determinata, un inger il va ajuta in atingerea scopului si-l va feri de necazuri si moarte pe cel al catui ceas nu a sunat inca. Ingerii si miracolele lor respecta vointa Tatalui de a ramane anonimi.
Un inger este complet, unit si legat cu inima Divina tot timpul. Ingerul nu pune la indoiala si nu se contempla. Pur si simplu exista. Ingerii au fost creati pentru a servi, iubi, sprijini si ajuta pe cei care in au in paza, si pe cei care solicita suport angelic. Ingeri sunt peste tot in unuvers, cu miliardele. Daca i-am putea vedea cu ochiul liber, am fi uimiti de cat de populat este Pamantul. Ai simtit vreodata un suflu de aer rece pe obraji sau in ceafa atunci cand te aflai singur undeva? Ar putea fi foarte bine un inger care a trecut pe langa tine, atunci cand, in ignoranta noastra, ne-am gandit la el sau la Tatal nostru.
Deci, daca aavem in inger pazitor, de ce acesti indrumatori intra in contact cu oamenii? Ingerul pazitor este acea parte din fiinta noastra care este eterna si este concentrat pe unificarea noastra cu Dumnezeu. Indrumatorii pe de alta parte, sunt aici in a ne ajuta sa facem alegerile mai usor, pentru a creste in experienta cu bucurie si usurinta. Pentru a atunge esenta Divina mai usor.
Exista ingeri pentru orice indatorire la care ne putem gandi. Si mult mai multi decat atat. Nu exista o limita a numarului de ingeri pe care ii putem avea, si nici limita la cat de mult putem cere. Putem solicita sprijin angelic zi de zi, ora de ora, minut cu minut. Iar daca cerem ni se va da. Putem solicita ingerilor sa ne ajute in orice proiect, problema sau nelamurire pe care o putem avea. Putem apela la ei cu orice scop, cu conditia ca acel scop sa nu fie a destinat in a rani pe cineva, sau mai rau, acel scop sa raneasca Pamantul. Putem cere ingerilor sa ne umple casa de bucurie, sa vegheze asupra copiilor la scoala, sa calatoreasca cu noi in drumurile mai lungi, le putem cere sprijin pentru a renunta la vicii, pentru a ne mentine sanatatea, etc. Putem cere unui inger sa aibe in grija lucrurile noastre personale, sau sa ne ajute in gasirea unui argument intr-o disputa cu o ruda sau un prieten. Nu exista o limita la ceea ce putem cere unui inger sa faca pentru noi. Prin simpla obisnuinta in a folosi puterile angelice in viata noastra de zi cu zi, prin faptul ca cerem ingerilor sa ne asiste in toate asa zisele nimicuri, in a fi prezenti mereu in viata noastra, vom incepe sa avem calitati angelice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu